Hotellet

Hotellet

Stranden ved Lot Hotel

Lot Spa Hotel ****

Dead Sea, IL-86930 Ein Bokek

Om hotellet

Dejligt og meget populært hotel direkte ud til Det Døde Hav med egen strand. Der er en flot udsigt over havet fra restauranten og mulighed for gåture og motion langs den ca. 10 kilometer nyanlagte strandpromenade. Stor terrasse på 2. sal, hvor vi hver dag nyder eftermiddagskaffen. Hyggelige opholdsarealer både inden- og udendørs. Hotellet har en stor udendørs pool, bordtennis, billard, volleybold- og tennisbane, flot nyrenoveret lobby, internetcafé, lille kiosk, strygerum og et billigt møntvaskeri. Aftenunderholdning arrangeres med mellemrum. Gode rammer for opholdet med hotellets venlige og hjælpsomme personale. Hotellet er velegnet for dårligt gående. Rygning er ikke tilladt på hotellet.

En ny tilbygning med 27 luksusværelser og konferencerum på hotellets sydøstlige side stod færdig i 2019.

Værelser

Samtlige værelser renoveret i 2015. Ophold i mindre, men moderne, lyse og velindrettede værelser med bad, toilet, balkon, hårtørrer, køleskab, elkedel, tv, aircondition og fri internetadgang. Koldt drikkevand til fri afbenyttelse på alle etager. Der er elevator til alle etager (bortset fra tagterrassen). Mod tillæg kan eneværelse i begrænset omfang bestilles hjemmefra. Badekåbe, lagner og håndklæder (til brug i solariet) stilles gratis til rådighed.

Inkluderet helpension

Opholdet er med helpension. Se nærmere under “Med i prisen”. Varieret buffet med et stort udvalg fra både det israelske, mellemøstlige og internationale køkken med gratis isvand til alle måltider. Afdeling med fedtfattige retter og sukkerfri desserter. Jævnligt arrangeres udendørs barbecue. Ifølge den jødiske tro skal maden være kosher, der betyder, at mælk og andre mejeriprodukter ikke må tilberedes eller spises sammen med kød.

Lotus Spa

Fri adgang til hotellets moderne spa med indendørsbassin med opvarmet dødehavsvand, sauna, jacuzzi og motionscenter. En instruktør vejleder i brugen af maskinerne. Sportssko er påkrævet. Medbring evt. træningsprogram hjemmefra. Wellnessbehandlinger mod betaling.

Læs mere om Sådan kommer du afsted eller Behandlingen

Comments are closed.