Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

Afrejsetidspunkt

Rejserne foregår marts-maj og i september-oktober, hvor vejret er stabilt og varmen tilpas for skandinaver. Vi flyver fra København med Norwegian direkte til Tel Aviv t/r.

Ankomst til Israel

Flybilletten og rejseinformationer tilsendes ca. 2 uger før afrejse. Gruppen modtages i lufthavnen i Israel, hvor man bliver mødt af en repræsentant for Helserejser. Herefter forsættes der i bus ca. 2 timer til Det Døde Hav. (Bemærk, at passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra Israel).

Bagage

Ved 4 ugers ophold kan 2 x 20 kg bagage medbringes til check-in samt 1 stk. håndbagage á max 10 kg.

Aktiviteter

Under opholdet arrangeres forskellige aktiviteter bl.a. bingo, dart og bowling. Hver dag vises film over hotellets tv-net. Medbring evt. dvd-film. Spil, blade og et stort udvalg af bøger udlånes. Efter behov tilbydes forskellige udflugter f.eks. til Jerusalem, Eilat, Beersheva og jeeptur i ørkenen. Priserne varierer fra ca. kr. 275,- til kr. 550,- pr. person. (Betales kontant i lokal valuta).

Hvad skal jeg medbringe?

Medbring drikkedunk, T-shirts m/ærmer, solcreme, badetøj, sportssko, solhat, strandtaske (rygsæk) til vådt badetøj og lidt pænt tøj til middagen i restauranten. Bøger, lydbøger eller musik til ophold i solariet.

Kan jeg få besøg hjemmefra?

Ja, det er muligt at få besøg i 4 uger. Opholdet er for egen regning. Kontakt venligst Helserejser.

Medicin

Anvendes fast medicin skal denne medbringes hjemmefra til hele opholdet. Husk, at anbringe medicinen i håndbagagen. Håndkøbsmedicin kan købes i området, men det kan være praktisk at medbringe dine foretrukne mærker hjemmefra.

Særligt om regler om indførsel af frø, planter og planteprodukter fra lande uden for EU

I henhold til Plantesundhedsforordningen skal vi oplyse om, at det ikke er tilladt at indføre planter, frø, frugt og andre planteprodukter herunder snitblomster fra rejser i lande uden for EU, uden at disse følges af et officielt plantesundhedscertifikat.

Reglerne gælder for rejsende, som medbringer planter og planteprodukter i bagagen eller som en del af deres personlige bagage.

Comments are closed.