Om Helserejser

Om Helserejser

Helserejser og Vitus Rejser

Helserejser har siden 1999 været en del af Fonden Vitus Rejser, og Vitus Rejser er derfor teknisk arrangør af alle rejser. Vitus Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureauforening.

Rejser for voksne

Vitus Rejser arrangerer rejser for voksne. Vores udvalg af grupperejser spænder vidt geografisk set, men fælles for alle vores rejser er, at de henvender sig til aktive og sociale voksne. Voksne der har lyst til at lære nye steder og mennesker at kende. Vi tilbyder grupperejser med dansktalende rejseledere i hele verden. Udbuddet er stort. Du finder alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser og store rundrejser til både kendte samt mere ukendte rejsemål.

 

Har du spørgsmål til Vitus Rejsers udbud, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

 

Både Vitus Rejser og Helserejser er en del af Fonden Vitus Rejser, der er en erhvervsdrivende fond med en bestyrelse, men ingen aktionærer. Et evt. overskud anvendes til at forbedre rejseproduktet.  Som et af de få større rejsebureauer i Danmark er Vitus Rejser danskejet.

 

Fonden Vitus Rejser administrerer den sociale fond Albert Olsens Rejsefond. Fondens midler tilvejebringes fra indtægterne i Vitus Rejser. Fondens formål er at yde tilskud til borgere, det ikke har mulighed for at komme på ferie uden hjælp. Efter ansøgning yder fonden tilskud til hjælpere til fysisk handikappede, til nødvendige liftbusser osv. Der uddeles hvert år ca. 1,5 millioner kroner fra fonden.

 

Besøg Vitus Rejsers hjemmeside

Comments are closed.